Brandweer Beuningen zoekt 2 manschappen (m/v)

Foto: google streetview

Bij post Beuningen van Brandweer Gelderland-Zuid werken 40 vrijwilligers samen in een actief en enthousiast team. Om onze post op sterkte te krijgen, zijn we op zoek naar twee enthousiaste en leergierige en mannen en/of vrouwen voor de vrijwilligersfunctie van Manschap.

Je kennis en ervaring

  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Je hebt een goede lichamelijke conditie
  • Je hebt een opleiding gevolg op tenminste VMBO niveau 1
  • Je woont en/of werkt in Beuningen of Ewijk
  • De beschikking over rijbewijs B is een pré

Dat je in Beuningen of Ewijk woont, is belangrijk omdat je na alarmering binnen enkele minuten op de brandweerpost aanwezig moet kunnen zijn. Je bent dan ook bereid en in staat om op onverwachte momenten, als de pieper gaat, direct je werk of andere bezigheden te laten voor wat ze zijn en naar de post te gaan.

Wat wij je bieden

We betalen je opleiding tot manschap. Deze opleiding duurt twee jaar, waarbij je een avond in de week (praktijk)lessen volgt. Je sluit je opleiding af met examens. Je krijgt een vergoeding volgens de landelijke CAO brandweervrijwilligers. De hoogte van die vergoeding is afhankelijk van je functie. De vergoeding bestaat uit een vaste jaarvergoeding en op declaratiebasis een vergoeding voor opleiden, oefenen en uitrukken.

Meer weten? Download de vacaturetekst (pdf) of kijk eens op www.brandweerbeuningen.nl.

Reacties