Jeugdtheater Tierelier op de planken!

Foto: Jeugdtheater Tierelier

Alle groepen van Jeugdtheater Tierelier presenteren zich in het weekend van 3 en 4 juni en het weekend van 10 en 11 juni in Theater de Molen voor ouders, opa’s en oma’s, vrienden en voor iedereen die deze theatertalenten wilt zien optreden.

Houdt u van toneel, musical, dans of jeugdballet dan komt u in deze twee weekenden volledig aan uw trekken. Met veel enthousiasme, inspiratie en motivatie hebben de kinderen onder leiding van de ervaren regisseurs en dansdocentes van Jeugdtheater Tierelier het hele schooljaar gerepeteerd. Het resultaat mag er zijn.

Op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni dansen de ballerina’s onder leiding van Esther Bluyssen de voorstelling “We dansen weer!”. Daarna presenteert de jongerengroep onder leiding van Melanie en Jennifer v.d. Boogaard zich in “High School Musical”. Als laatste voorstelling op beide dagen treedt de groep onder leiding van Vincent Jansen op met de voorstelling “Bubbles & Bitches”.

In het weekend van zaterdag 10 juni en zondag 11 juni treden de andere 3 groepen op. Ze starten dit theaterweekend met de voorstelling ‘’Waterproof’’ onder leiding van Lotte Lemmen. Vervolgens presenteert de groep van Rosa Otten zich met de voorstelling ‘De Vloek van Graaf IV”. En ze sluiten het weekend af met de voorstelling “Never Stop Dreaming!!” onder leiding van Lisanne Kluitmans.

Alle informatie over de voorstellingen en het reserveren van toegangskaartjes vindt u op www.theaterdemolen.nl Wees er snel bij!! De theaterzaal heeft maar de beschikking over 100 stoelen per voorstelling.

Kinderen aanmelden

U kunt uiteraard ook weer uw kinderen opgeven voor het komende seizoen van jeugdtheater Tierelier. Na aanmelding wordt uw zoon of dochter, afhankelijk van leeftijd en mits er plaats is, ingedeeld in een van de groepen. Iedere groep wordt begeleid door een regisseur van Stichting Perspectief.

Voor meer informatie over de voorstellingen en over het komende seizoen kunt u contact opnemen met Joseph Vink, 024-6770939 of mail hem: josephvink@stg- perspectief.nl

Cookieinstellingen