Speijers Sports in top 5 beste sportscholen van Nederland

Foto: Speijers Sports

BEUNINGEN – Speijers Sports is genomineerd als “Beste Gym” van Nederland door de Fitness Influencer Awards op de Fitfair 2017.

Samen met vier andere toonaangevende sportscholen uit de rest van het land, is Speijers Sports door de organisatie benoemd tot een van de snelst groeiende fitness en sport influencers die bijdraagt aan de groei en populariteit van de Nederlandse fitness industrie.

Initiatiefnemers zijn Fitfair en Lifestyle & Sport kanaal Day1 die diverse fitness professionals uit Nederland hebben gevraagd naar hun input voor de selectie van de genomineerden. De uiteindelijke keuze wordt online bepaald door het publiek. Daarom heeft Speijers Sports de steun nodig van iedereen uit Beuningen en omgeving om bovenaan de lijst te eindigen. Stemmen kan online via de website van de FI Awards (https://fiawards.nl/beste-gym/).

Met de nominatie geeft de jury aan dat Remo Speijers met Speijers Sports een voorbeeld is van pure passie, wat leidt tot succes. En dat verdient erkenning vinden zij. De nominatie leverde Speijers ook een plek op als een van de key-note sprekers op 10 en 11 juni 2017 op de Fitfair in de jaarbeurs Utrecht, hét kennis- en netwerk-event voor de fitness professional. Speijers geeft daar een Masterclass over het succesvol oprichten van een sportschool.

Maar vergeet niet, uit de genomineerden moet dus nog wel een winnaar gekozen worden!

Maak Speijers Sports de beste club van Nederland! Stem hier: https://fiawards.nl/beste-gym/

Cookieinstellingen