Opening hobbywerkplaats Beuningen

Foto: Stichting Perspectief

Stichting Perspectief opent nu naast het reparatiecafé ook een hobbywerkplaats in de gemeente Beuningen.

Niet iedereen heeft de beschikking over grotere, specifieke gereedschappen. Gereedschappen die je soms nodig hebt om je hobby uit te kunnen voeren. Vandaar dat nu, naast het reparatie-café, ook een hobbywerkplaats wordt geopend. Wij hebben de ruimte, de gereedschappen en de mogelijkheden. Hier kunt u, in een veilige omgeving, indien nodig met ondersteuning van een deskundige vrijwilliger, tegen een geringe vergoeding, uw hobby uitvoeren. In onze hobbywerkplaats kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld een professionele zaagtafel, kolomboormachine, slijp of freesgereedschappen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen. Vandaar dat wij een minimale vergoeding vragen van € 2,00 voor gebruik van de machines en/of kleine materialen zoals lijm, spijker of schroeven. De overige hobbymaterialen dient u zelf te verzorgen en mee te brengen. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus zorg voor stevig schoeisel en passende kleding. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een (technisch) praatje of een kopje koffie.

Het reparatie café is iedere dinsdagmiddag, met uitzonderingen van feestdagen en vakanties geopend van 13:30 tot 16:00 uur. De Hobbywerkplaats is, met uitzondering van feestdagen en vakanties, iedere donderdagmiddag geopend van 13:30 tot 16:30.

U kunt ons vinden naast de molen en het Molenhuis, Molenstraat 54, 6641BK Beuningen. Wilt u meer informatie, kijk dan op onze website: www.stg-perspectie.nl, bel naar 024-6750939 of stuur een bericht naar [email protected].

Cookieinstellingen