Bereikbaarheid Groene Heuvels i.v.m. Down The Rabbit Hole

Foto: DTRH

In het weekend van 23 tot en met 25 juni 2017 vindt de vierde editie van het festival Down The Rabbit Hole plaats op recreatiegebied Groene Heuvels in Ewijk. Tijdens het festival is het recreatiegebied niet toegankelijk voor dagrecreanten en tijdens de op- en afbouw in beperkte mate. De organisatie van het evenement ligt in handen van Mojo.

Het gehele recreatiegebied is niet toegankelijk voor dagrecreanten en duikers van donderdag 22 juni tot en met maandag 26 juni 2017. Dagrecreanten zijn dan welkom op andere recreatiegebieden van Leisurelands in de omgeving: Berendonck (Wijchen), Wylerbergmeer (Beek) en Mookerplas (Plasmolen). Hier is de Leisurelands-parkeerpas ook geldig.

Bereikbaarheid tijdens op- en afbouw

De hoofdingang aan de Ficarystraat is afgesloten. Bezoekers worden verwezen naar de tijdelijke ingang aan de Groene Heuvels, betreft de weg richting Vakantiepark de Groene Heuvels.  Tijdens de op- en afbouw blijft Paviljoen en Camping het Buitenhuis bereikbaar en kunnen dagrecreanten en duikers terecht op parkeerplaats C.

De parkeerplaatsen A en B zijn afgesloten tijdens de op- en afbouw. Op vrijdag 30 juni is het gehele terrein vanaf 17.00 uur weer als vanouds toegankelijk. Alle verwijzingen staan ter plekke met bebording aangegeven.

Vakantiepark de Groene Heuvels, Paintballboerderij en klimpark Zips and Ropes blijven bereikbaar.

Meer informatie over het festival op www.downtherabbithole.nl.

Reacties