Nachtbussen tijdens Nijmeegse Vierdaagse

Foto: BNG

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten rijden er in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juli tot en in nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 juli 2017 speciale nachtbussen. Ook rijden er gedurende de Vierdaagse speciale Vroegbussen voor wandelaars.

Kijk hier voor meer informatie over de Nachtbussen.

Meer bussen, ander tarief

De normale nachtbussen rijden niet in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juli en in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 juli. Met de Vierdaagsefeesten geldt er een aangepaste dienstregeling voor de nachtbussen. Er rijden meer bussen. Ook geldt er tijdens de Vierdaagsefeesten een ander tarief voor de nachtbussen.

Wat kost het Nachtbuskaartje?

Een kaartje voor de Nachtbus kun je kopen bij het verkooppunt op het busstation in Nijmegen. Afhankelijk van de bestemming kost het Nachtbuskaartje € 6,- of € 8,-. Bekijk de folder voor het tarief van jouw nachtbus.

Je kunt je reis met de nachtbus ook met de OV-chipkaart betalen. Je betaalt dan € 5,- ongeacht de afstand. Andere vervoerbewijzen zijn niet geldig op de Nachtbussen.

Nachtbuslijnen

(Klik op een lijnnummer voor de vertrektijden)

  • Lijn 611 CS – Waterkwartier – Weurt – Beuningen-Centrum – Leigraaf – Wilgenoord – Tiberiuslaan
  • Lijn 685 CS – Weurt – Beuningen – Ewijk – Winssen – Deest – Afferden – Druten – Boven-Leeuwen – Beneden-Leeuwen

Bekijk de folder voor de routekaart van de Nachtbussen.

Informatie over alle vervoermogelijkheden

Voor meer informatie over het openbaar vervoer in en om Nijmegen kijk je op breng.nl. Wil je informatie over alle vervoermogelijkheden (van loop- en fietsroutes tot trein, bus en taxi), kijk dan op de vierdaagseplanner van Go About. Go About is reisinfopartner van Breng voor de Vierdaagse.

Cookieinstellingen