Vakantievoorstellingen bij Poppentheater Tingeling

Foto: Poppentheater Tingeling

Op woensdag 9, donderdag 10, maandag 14 en dinsdag 15 augustus speelt poppentheater Tingeling om 10.30 uur voor kindjes van 2 tot 4 jaar ‘Het brilletje van egel’. Kosten 3,50 euro

Meneer egel is zijn brilletje kwijt. Hij ziet niets! Zoekend en struikelend loopt hij door het bos. Kabouter Tingeling mag van zijn moeder bramen gaan plukken in het bos en wat vindt hij? Het brilletje! Hij is er heel trots op en wil het heel graag houden. Maar hoe moet dat dan met meneer egel?

Op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 augustus volgt om 14.00 uur het sprookje van Andersen ‘De varkenshoeder’ een familievoorstelling vanaf 4 jaar. Kosten 4 euro.

De prins van een piepklein landje gaat op zoek naar een vrouw. Hij denkt meteen aan de beeldschone dochter van de keizer van zijn enorme buurland. De prins laat geschenken brengen, die de mooie, maar verwende prinses echter héél stom vindt. Hij besluit de prinses een lesje te gaan leren en vindt een baantje als varkenshoeder in het grote keizerrijk. Met zijn mooie muziek weet hij de prinses te betoveren en zelfs te verleiden tot een kus, nee, zelfs tot heel veel kussen. . .  Maar dan. . .

Na afloop mag je blijven picknicken in de grote tuin van tante Tingeling. Neem gerust je eigen spulletjes mee!

Voor het hele programma, kijk dan op de website www.poppentheatertingeling.nl. Hier kun je ook reserveren, of bel 024-6777034.

Adres: Tempelstraat 6 in Beuningen.

Reacties