Doe mee met de Nationale Fiets Telweek

Foto: fietstelweek.nl

De Nationale Fiets Telweek organiseert van 18 tot en met 23 september het grote nationale fietsonderzoek. Eén week lang brengt een app het dagelijkse fietsgedrag van deelnemers in kaart. Met als doel een goed beeld te krijgen van de huidige uitdagingen in het fietsverkeer. Helpt u mee? U kunt de FietsTel app gratis downloaden op een smartphone.

Fiets je mee?

Meten is weten én verbeteren. Hoe meer fietsers er meedoen, hoe meer waardevolle informatie er wordt verzameld. Daarom roepen de organisatie van de Fiets Telweek en de deelnemende regio’s alle fietsers in Nederland op zich aan te melden. Op 18 september begint de app het persoonlijke fietsgedrag van de deelnemers automatisch te meten. Download de FietsTel app en deel het ook met vrienden! Deelnemers maken bovendien kans op één van de 50 Rains-jassen, één van de 5 Garmin-fietscomputers of een Batavus Brite E-go.

FietsTel app dit jaar nog beter

De FietsTel app geeft de fietser dit jaar ook feedback.  Over wat de deelnemer gefietst heeft. Maar de fietser kan ook toestemming geven om meer info over hem/haar zelf aan hem/haar te vragen. Bijvoorbeeld de leeftijd, het soort fietsrit, welk soort fiets etc. Ook kan de app nog gebruikt worden na de FietsTelweek.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Fiets Telweek en het downloaden van de app? Kijk dan op de website van de Fiets Telweek www.fietstelweek.nl.

Reacties