Van Heemstraweg Winssen iets langer afgesloten

Vanwege de slechte weersomstandigheden de afgelopen dagen kon de aannemer geen asfalt op de Van Heemstraweg in Winssen aanbrengen. Tijdens het asfalteren mag het niet regenen en moet ook het wegdek droog zijn. De Van Heemstraweg is daarom nog afgesloten tot en met 29 september. Dan zijn alle werkzaamheden afgerond.

Dit betekent dat de Van Heemstraweg iets langer is afgesloten, maar dat de werkzaamheden in zijn geheel wel twee weken eerder klaar zijn.

Kruising Leegstraat

De kruising Leegstraat / Van Heemstraweg gaat dinsdag 26 september aan het einde van de dag open voor verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de afsluiting gebruikmaken van het fietspad.

Kruising (Verlengde) Deijnschestraat

Op 27, 28 en 29 september is de kruising (Verlengde) Deijnschestraat / Van Heemstraweg afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruikmaken van het fietspad, net als buslijn 85. Verkeer tussen Winssen en Druten moet omrijden via de A73 en de Maas en Waalweg.

Busverkeer

Buslijn 85 rijdt een aangepaste route door Winssen. Tot en met 29 september kunt u ook in- en uitstappen bij de extra bushalte aan de kruising Deijnschestraat. Kijk voor actuele informatie en vertrektijden op www.breng.nl.

Let op: Tijdens de werkzaamheden zijn delen van de weg afgesloten voor verkeer. Toch maken sommige weggebruikers gebruik van de afgesloten gedeelten. Dit is niet de bedoeling en kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Ook loopt u kans op een boete van de politie, die hier regelmatig op controleert.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de projectpagina: www.beuningen.nl/heemstrawegwinssen

Cookieinstellingen