Jonge helden gezocht in de gemeente Beuningen

1 op de 6 jongeren zorgt voor een zieke, depressieve of verslaafde ouder, opa, oma, oom/tante of neemt die werk uit handen. Dat blijkt uit een groot onderzoek van de GGD Gelderland-Zuid in de regio.

Het gaat soms niet alleen om zorgen, maar om klusjes in huis omdat de vader of moeder deze niet meer kunnen doen vanwege hun gezondheid. Bijvoorbeeld: eten koken, vader/moeder moeten helpen met douchen en aankleden, boodschappen doen of wassen en poetsen in huis.

Ben of ken je een jonge mantelzorger? Meld je dan snel aan bij stichting Perspectief! Die hebben namelijk de actie Bewonder hoe bijzonder! opgezet voor jonge mantelzorgers. Op 10 oktober in de maand van de mantelzorg wil Perspectief deze jonge helden verassen met een kleine attentie.

Dus ken je een jonge held waarvan je vindt dat hij/zij als waardering een leuke attentie verdient, geef hem/haar dan voor 29 september op.

Geef zijn of haar gegevens door aan Stichting Perspectief via telefoonnummer: 024-6750939 of per mail: [email protected].

Cookieinstellingen