Enge middag in Weurt

Foto: Het Dijkmagazijn

Tijdens de Kinderboekenweek vragen Bibliotheek Beuningen en Het Dijkmagazijn of er woensdag 11 oktober kinderen over het Weurstche straatje durven te lopen. Daar is het Gruwelijk Eng!

Gruwelijk Eng is het thema van de Kinderboekenweek, Daarom pakt de bibliotheek uit met verhalen van De Griezels van Roald Dahl. Het stinkende echtpaar Griezel doet alles om elkaar het leven zuur te maken. Hun belevenissen en avonturen worden voorgelezen in het groen. En dan mag iedereen zelf op zoek gaan naar de Reuzenkribbebijters en de Onderstebovenapen. En bij de ruïne van het Kindereiland, aan het einde van het straatje kun je Kronkelspaghetti proeven. Wie durft? En wie is er bang voor de streken van de Rolmopsvogel? Voor ieder kind is er een aardigheidje na afloop als herinnering aan deze Gruwelijk Enge dag.

Tip: trek een lange broek aan, want langs het pad groeien een paar planten met Gruwelijk Enge prikkers.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Bibliotheek Beuningen, Beuningen Samen in Beweging en Provincie Gelderland/Beleef de Waal.

Gruwelijk Eng, woensdag 11 oktober van 14.00-16.00 uur. Inloop is mogelijk tot 15.00 uur. Startplaats hoek Dijk-Distelakkerstraat. Voor kinderen vanaf 7 jaar. Kom vooral met de fiets. Deelname gratis. (Groot)-ouders mogen ook gratis meedoen. Meer info en evt. reserveren via dijkmagazijnbeuningen.nl en ook www.facebook.com/Dijkmagazijn.

Cookieinstellingen