RKSV Driel en Beuningse Boys delen de punten

Afgelopen zondag stond er in de 3e speelronde al een heuse topper op het programma, namelijk de nummer 2 RKSV Driel tegen de nummer 1 Beuningse Boys. Beide ploegen wisten hun eerste 2 wedstrijden om te zetten in winst dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

In de eerste minuten zijn het De Boys die meteen gevaarlijk zijn voor het vijandelijke doel maar het heeft de pech dat het niet weet te scoren. De beste kans is voor Glenn Muller maar die ziet zijn inzet van de lijn gehaald worden. Waar een Beuningse voorsprong een beetje in de lucht hangt is het de thuisploeg dat een voorsprong neemt als de oudste man van het veld Jeroen Peters een vrije trap mooi over de muur in het doel weet te krijgen. Dit is tevens ook de eerste keer dat Beuningse Boys achterkomt dit seizoen. Voor de rust wordt er niet meer gescoord en dus is de ruststand dan ook 1-0.

Na de rust zijn het wederom De Boys die aanvallend beginnen en het is wederom spits Glenn Muller die zichzelf een schietkans weet te verschaffen maar hij ziet zijn schot gekeerd worden door de keeper. Beuningen blijft de bovenliggende ploeg maar moet het halverwege de 2e helft wel met een man minder doen als verdediger Josef Hakizimana met een 2e gele kaart en dus de rode kaart van het veld moet. Beuningse Boys gaat niet bij de pakken neer zitten en trekt meer en meer ten aanval en het harde werken wordt dan ook beloond met de 1-1 als Jacky Dobson na een mooie actie Luuk Könning bedient die de bal binnentikt. De thuisploeg raakt van slag en bijna gaat de winst mee naar Beuningen maar het is de Drielse sluitpost die met een knappe redding een kopbal van Glenn Muller uit de bovenhoek weet te tikken.

Al met al gezien de gehele wedstrijd is de uitslag terecht en dus blijven beide teams ongeslagen. Zondag speelt Beuningse Boys een thuiswedstrijd. Dan is promovendus Brakkenstein de tegenstander op De Ooijgraaf. De aftrap is om 14.00 uur.