Voorstellingen poppentheater Tingeling in de herfstvakantie

Foto: poppentheater Tingeling

Op zondag 15 oktober begint poppentheater Tingeling met een serie verhalen.

Als eerste wordt deze dag om 10.30 uur gestart met ‘Muis zoekt een huis’, voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Kosten 4 euro.

Een klein muisje is op zoek naar een warm donker holletje. Zij vindt een plekje in een sok en tussen de blokken van kabouter Tingeling. Zij eet van de boterhammen! En ze laat poepjes achter! Tingeling wil geen muis in huis, en poes ook niet! Toch vindt ze een huisje! Kom je kijken waar dat huisje is?

Op maandag 16 en dinsdag 17 oktober om 10.30 uur wordt ”Vliegende noten”  gespeeld voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Kosten 3,50 euro.

Kabouter Tingeling mag van zijn moeder helemaal alleen naar het bos om eikeltjes te zoeken. Hij leert vriendjes kennen en beleeft een avontuur met Ploem de eekhoorn. die zich aan het klaarmaken is voor de winter. Een vrolijke voorstelling met gezongen en gespeelde liedjes.

Op diezelfde dagen om 14.00 uur wordt de spannende voorstelling ”Tingeling en de toverdrank” gespeeld.  Deze is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Kosten 4,50 euro.

De boze heks komt naar het bos van kabouter Tingeling en eekhoorn Ploem. Zij wil met een gemeen toverdrankje alle dieren uit het bos wegtoveren. Kabouter Tingeling probeert haar samen met de dieren tegen te houden.

Belangrijk: aan alle kinderen wordt gevraagd om een leeg jampotje mét deksel mee te nemen. En wie het leuk vindt om als heks of tovenaar te komen, mag dat gerust doen!

De voorstellingen wordt gespeeld in het theater aan Tempelstraat 6 te Beuningen. Graag reserveren  024-6777034. Voor meer info, zie www.poppentheatertingeling.nl.

Reacties