Insecten knutselen bij Dijkmagazijn Beuningen

Foto: Het Dijkmagazijn

Woensdag 18 oktober kun je bij Het Dijkmagazijn Beuningen insecten en andere kleine beestjes knutselen van materaal dat je op het Waalstrand vindt. Misschien maak je een duizendpoot, of een lieveheersbeestje. Of een grote spin, die lijkt op de suphooiwagens die in de sluis leven bij het Waalstrand.

Als je goed kijkt zie je dat insecten en andere kleine beestjes meer zijn dan een bolletje met wat pootjes en uitsteeksels. Ze zijn erg knap gebouwd en zien er door een vergrootglas indrukwekkend uit. Met takjes, blaadjes en andere natuurvondsten kunnen we ze nabouwen. Of heel precies als je wilt, of een gefantaseerd beest waar je andere mee kunt laten schrikken. Want een beetje eng zien alle insecten er wel uit als je ze goed bekijkt.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: Insecten knutselen, woensdag 18 oktober van 14.00 uur tot 15.30 uur, deelname € 3,50 per kind (maximaal 12, vanaf 7 jaar), volwassenen gratis. Voor de eerste vier (groot) ouders die meekomen zijn er gratis kortingsbonnen voor een volgende Waalwoemi-activiteit. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (Hoek Waardhuizenstraat), Beuningen.

Meer info en evt. reserveren via dijkmagazijnbeuningen.nl zie ook www.facebook.com/Dijkmagazijn.

Reacties