Beuningse Boys wint ruim van Brakkenstein

Onder nazomerse omstandigheden stonden afgelopen zondag Beuningse Boys en Brakkenstein tegenover elkaar op Sportpark De Ooijgraaf. Beide teams hadden voor afgaand van deze wedstrijd nog niet verloren.

Beuningse Boys begint goed aan de wedstrijd en krijgt na 10 minuten een goede kans om de score te openen maar de keeper van Brakkenstein weet Glenn Muller van scoren af te houden als hij vrij voor hem opduikt. Beuningen domineert de eerste helft maar weet niet te scoren en treft tot 2 keer toe het aluminium. Ook weet de keeper met een mooie redding een vrije trap van Ricardo van Herreveld uit de hoek te tikken. Aan de andere kant is Luud Gerrits namens Brakkenstein dicht bij een doelpunt maar zijn inzet gaat voorlangs.

Na de rust is het Beuningen dat furieus uit de startblokken schiet en binnen 10 minuten 3 doelpunten weet te scoren als Glenn Muller 2 maal het eindstation is van een mooie aanval en de derde maal is het David van Genderen die weet te scoren. Hierna is Brakkenstein dichtbij een doelpunt maar keeper Tim van Lierop weet met een geweldige redding het afstandschot uit de kruising te tikken. Beuningen weet na deze waarschuwing de score verder op te voeren en ziet Jacky Dobson de 4-0 binnen schieten. Na wat wisselingen in de Beuningse ploeg komt verdediger Martijn Wolf in de spits te spelen en doet dit zeer succesvol. Eerst wordt hij onderuit getrokken in het strafschopgebied en de goed leidende scheidsrechter kan niks anders doen dan naar de stip te wijzen. Martijn Wolf gaat zelf achter de bal staan en faalt niet. Ook het laatste doelpunt komt op naam van Martijn Wolf als hij na een goede actie snoeihard schiet en de keeper kansloos laat en de eindstand bepaald op 6-0.

Zo wint Beuningse Boys dus dik verdient en ruim van Brakkenstein en door de uitslagen op de velden elders gaat Beuningse Boys weer aan kop in de 3e klasse D. Zondag speelt Beuningse Boys opnieuw een thuiswedstrijd dan komt Eendracht’30 uit Mook op bezoek. De aftrap is om 14.00 uur.