Kerstactiviteit bij hobbywerkplaats Beuningen

Foto: CC0

In de hobbywerkplaats Beuningen kan men de komende weken kleine decoratieve houten kerstbomen of kerststallen maken. Een origineel cadeau om te geven of zelf te houden.

Niet iedereen heeft de beschikking over grotere, specifieke gereedschappen om hout te bewerken. Hobbywerkplaats Beuningen heeft de ruimte, de gereedschappen en de mogelijkheden. Men kan zelf, met hulp en/of begeleiding van deskundige vrijwilligers, deze houten kerstboom of kerststal maken. Het enige wat u nodig heeft zijn resten steiger of pallethout.

Deelname bedraagt 2 euro, voor gebruik van de machines en/of kleine materialen zoals lijm, spijkers of schroeven. De overige hobbymaterialen dient u zelf te verzorgen en mee te brengen. Veiligheid staat bij de hobbywerkplaats hoog in het vaandel, dus zorg voor stevig schoeisel en passende kleding. Uiteraard kunt u ook bij de werkplaats terecht voor een (technisch) praatje of een kopje koffie.

De Hobbywerkplaats is, met uitzondering van feestdagen en vakanties, iedere donderdagmiddag geopend van 13.30 tot 16.30 uur. De ruimte is gevestigd naast de molen en het Molenhuis, Molenstraat 54, 6641 BK Beuningen. Voor meer informatie, neem contact op via tel. 024-675 09 39 of stuur een bericht naar [email protected].

Cookieinstellingen