Beuningse Boys wint ook van Eendracht’30

Zondag moest Beuningse Boys voor de 2e achtereenvolgende keer tegen een nieuwkomer in de 3e klasse. Ditmaal kwam Eendracht’30 uit Mook op bezoek op Sportpark De Ooijgraaf.

Beuningse Boys is de bovenliggende partij en krijgt een aantal kansen om de score te openen maar het vizier staat nog niet op scherp. Eendracht’30 probeert er zo nu en dan ook uit te komen maar gevaarlijk worden ze niet. In de 29e minuut komt Beuningse Boys verdient op een 1-0 voorsprong als Glenn Muller na een mooie aanval het eindstation is en de bal binnentikt. Voor de rust had de voorsprong wellicht nog wat groter kunnen zijn maar het blijft bij 1-0. Enig smetje van de eerste helft is het uitvallen van Bram Broekman, zijn blessure ziet er niet gunstig uit en hij ligt er dan ook een aantal weken uit.

Met twee nieuwe krachten in de gelederen probeert Eendracht’30 in de tweede helft het tij te keren maar het zijn De Boys die de bovenliggende partij zijn en ook de kansen krijgen. Na een uur spelen wordt er op het middenveld een overtreding begaan op Ricardo van Herreveld. Doordat Beuningse Boys in balbezit blijft en de scheidsrechter goed de voordeelregel toepast is het David van Genderen die vanaf links het strafschopgebied binnenkomt en de 2-0 op het scorebord weet te brengen. De uiteindelijke uitslag wordt 3-0 als Glenn Muller met zijn tweede goal de winst definitief veiligstelt en scoort.

Zo gaat Beuningse Boys nog steeds aan kop in de 3e klasse D. Zondag speelt Beuningse Boys een uitwedstrijd als er in en tegen Hatert om 14.00 uur afgetrapt wordt.