Helikopter vliegen vanaf Camping de Muk

Foto: CC0

Op 11 november is het mogelijk om in een helikopter te vliegen vanaf Camping de Muk in Winssen met maximaal 4 personen.

Het is mogelijk om naar je eigen woning te vliegen! Het land van Maas & Waal, Beuningen, Nijmegen maar ook de Betuwe en Brabant kan worden aangedaan vanuit de lucht. Daarbij kun je je eigen luchtopnames maken, bijvoorbeeld boven je huis of een andere locatie naar keuze.

Het actietarief is €75,- per persoon. Tickets voor langere vluchten kan ook, dit kan voor €129,- per persoon. Reserveer snel zodat u verzekerd bent van deze superervaring! Stuur een berichtje naar camping de Muk, bel of ga er langs.

Facebook: https://www.facebook.com/campingdemuk

HELIKOPTER VLIEGENOp de 11e van de 11e gaan we de lucht in!Stap in de helikopter en vlieg met ons mee vanaf de helihaven op Camping de Muk in Winssen gld. Een super vette ervaring om met 4 personen mee te vliegen met onze piloot.We vliegen naar je eigen woning, bedrijf of locatie en je kunt je eigen luchtopnames maken. Het land van Maas & Waal, Beuningen, Nijmegen, de Betuwe of Brabant het kan allemaal.Ons actietarief is € 75,- per persoon, ook tickets voor langere vluchten kan voor € 129,- p.p. Reserveer snel zodat u verzekerd bent van deze superervaring!Stuur een berichtje, bel of kom langs en we regelen uw cadeau.Camping de MukWinssen

Geplaatst door Camping de Muk op zaterdag 4 november 2017

Cookieinstellingen