Magazine Beuningen Buitengewoon binnenkort op uw deurmat

Foto: Henk van der Bend

Donderdag 16 november is het full colour magazine Beuningen Buitengewoon verschenen. Het eerste exemplaar is door centrumondernemer Theo Engelen uit Beuningen overhandigd aan twee bezoekers van het centrum Beuningen.

Beuningen Buitengewoon is een full colour magazine dat op woensdag 22 november in een oplage van 20.000 exemplaren wordt verspreid onder alle huishoudens in de gemeente Beuningen, Wijchen Noord ( Saltshof, Veenhof en Woezik) en Nijmegen Zuid (Lindenholt, De Kamp, Neerbosch West, Lindenholt ’t akker, ’t Bos en ’t Broek).

Centrum Ondernemers, samenwerkend in het Hart van Beuningen, hebben het initiatief tot deze uitgave genomen met als doel inwoners en bezoekers van de gemeente Beuningen te informeren en inspireren over de veelzijdigheid en gastvrijheid van Beuningen. De focus ligt op het centrum, waar het naast goed boodschappen doen ook heel goed winkelen en vertoeven is. Een gezellig comfortabel centrum met een veelzijdig aanbod en uitermate gastvrij. Er wordt veel georganiseerd voor zowel jong als oud.

1000 euro aan shoptegoed magazine Beuningen Buitengewoon

Het magazine biedt klanten de Gouden Hart Actie aan. 1000 euro aan prijzen zijn te winnen door het inleveren van de Gouden Hart Pagina. De winnaar wordt op zondag 17 december bekend gemaakt tijdens een feestelijke koopzondag.

Het Hart van Beuningen is trots op de ondernemers en de klanten, die deze uitgave hebben mogelijk gemaakt en het Hart van Beuningen zo leefbaar houden voor jong en oud, inwoners en bezoekers.

Cookieinstellingen