Pim van Teffelen lijsttrekker CDA Beuningen

Foto: CDA Beuningen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van CDA Beuningen op 23 november jl. is Pim van Teffelen gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Pim kijkt reikhalzend uit naar de komende verkiezingen. “Ik ben nu vooral heel blij met het vertrouwen dat ik van de leden en het bestuur heb gekregen”, aldus Van Teffelen, “en ik hoop uiteraard op hetzelfde van de kiezer uit de gemeente Beuningen”.

Verbinden

De veelzijdige lijsttrekker heeft aan ervaring geen gebrek. “Ik ben van jongs af aan betrokken geweest bij de politiek, vooral lokaal”, vertelt hij, “en dan niet aan de kant blijven staan, maar echt meedoen”. De vader van twee zoons maakt al sinds 2003 deel uit van de gemeenteraad. Van Teffelen is nauw verbonden en heeft uitgebreide ervaring met het midden- en kleinbedrijf (MKB). Niet zo verwonderlijk, gezien zijn werk als bedrijfsadviseur bij Koninklijke Horeca Nederland. Samen met ondernemers zoeken naar oplossingen voor problemen. Zijn kracht zit in het verbinden van mensen. “Dat is eigenlijk ook wat je in de gemeenteraad doet, naast inwoners gaan staan. Als zij hun probleem niet kunnen oplossen, samen kijken naar wat je daar als gemeente aan kunt doen”, aldus de Beuningenaar.

Drijfveer

Hij is twaalf jaar lang, tot halfweg 2014, bestuurslid geweest van stichting Perspectief; dé welzijnsinstelling voor zorg, welzijn, sociaal en cultureel werk in de gemeente Beuningen. De zorg is eveneens een van zijn speerpunten. “Het is mijn drijfveer dat iedereen de zorg krijgt die ie nodig heeft”, zegt Van Teffelen, “en dat geld dat voor de zorg bestemd is, aan de zorg wordt uitgegeven en niet aan andere zaken.”
CDA Beuningen is een partij die constructief meedenkt en verantwoordelijkheid durft te nemen. Met de steun van de kiezers zien CDA Beuningen en lijsttrekker Pim van Teffelen met vertrouwen de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 tegemoet.

Cookieinstellingen