Bibliotheekleden delen abonnementen uit

Foto: Syl Scheffel

In december kunnen leden van de Bibliotheek Gelderland Zuid vrienden en familie een flinke korting op een abonnement cadeau doen. Bibliotheeklid Monique van Gelder is zelf al ruim 20 jaar lid van de bieb en neemt een kerstdoosje mee voor haar vriendin Marjan.

“Mijn vriendin Marjan ziet mij wekelijks met mooie jeugd- en kunstboeken uit de bibliotheek komen. Ze is net gestart met een nieuwe studie en dan is een abonnement op de bieb helemaal fijn!” Dat je met een bibliotheekpas ook korting hebt op verschillende activiteiten in en buiten de bieb is mooi meegenomen aldus Monique: “Misschien kunnen we nu een keertje samen gaan.”

Zolang de voorraad strekt, kunnen bibliotheekleden het kerstdoosje met kortingsbon ophalen tijdens de (bemande) openingstijden in hun eigen bibliotheek. Speciaal voor onder de kersboom. Krijg je dit grappige kerstmannetje met de gouden bibliotheekbon cadeau? Lever hem dan voor eind januari in en wordt een jaar lid van de bibliotheek voor €30 euro, nog geen 3 euro per maand. Voor meer informatie en de specifieke voorwaarden kijk je op www.obgz.nl/kerst.

Cookieinstellingen