Kerstkoopzondag in teken van het Gouden Hart Beuningen

Foto: CC0

De Kerstkoopzondag in het centrum van Beuningen  op 17 december 2017 staat vanaf 13:00 uur in het teken van het Gouden Hart Beuningen.

Het grote Gouden Hart is geplaatst op een podium op het Julianaplein. Deze heeft de laatste weken in de Juliana passage gestaan waar iedere bewoner van Beuningen en omgeving zijn uitgeknipte hart van de Glossy Beuningen mocht deponeren. Dit is dan ook in grote getale gedaan.

Uitreiking shoptegoeden

Zondagmiddag om 16:00 uur worden vijf prijzen met een gezamenlijk shoptegoed ter waarde van €1000,- bekend gemaakt. De hoofdprijs is €450,00. Tweede prijs €250,00 en drie prijzen van €100,00. Kortom de moeite waard om te komen naar het centrum.

Rad van Fortuin

Ook staat er deze middag een Rad van Fortuin op het plein waaraan eenieder die deze middag een aankoop heeft gedaan een keer mag draaien. Alle prijzen worden u aangeboden door veel centrumondernemers en zijn te winnen door jong en oud!

De horeca staat op het Julianaplein met een kraam voor u klaar met lekker drankjes en hapjes. Natuurlijk is er deze middag ook een muzikale ondersteuning onder andere door het optreden van de fanfare.

Naast deze activiteiten staan ook de ondernemers uit het centrum klaar om u in een feestelijke kerstsfeer warm te onthalen.

Cookieinstellingen