Taalcafé in bieb Beuningen vanaf januari wekelijks

Foto: OBGZ

Ken of ben je iemand die de Nederlandse taal wil oefenen? In Bibliotheek Beuningen ben je vanaf januari wekelijks van harte welkom bij het Taalcafé in de bibliotheek om samen Nederlands te praten.

In het Taalcafé kun je oefenen met vrijwilligers en met andere mensen die de Nederlandse taal willen leren. Het zijn gezellige ontmoetingen, met elke keer een ander onderwerp om over te praten. In oktober startte het Taalcafé twee keer per maand, maar vanwege de opkomst is het Taalcafé vanaf januari elke donderdag in Beuningen van 10.00 tot 12.00 uur.

Interesse? Kom langs in de bibliotheek. Aanmelden is niet nodig. Het Taalcafé is gratis. Het is geen les of cursus. Wie wil oefenen kan per keer besluiten mee te doen. Kijk op www.obgz.nl/taalvaardig voor meer informatie.

De bibliotheek is een plek waar je je kunt ontwikkelen, met behulp van boeken, cursussen en activiteiten. Juist de basisvaardigheden die het je mogelijk maken om mee te kunnen draaien in de maatschappij zijn ontzettend belangrijk. Het leren werken met een computer en het beheersen van de Nederlandse taal zijn daarin twee kernvaardigheden waar de Bibliotheek Gelderland Zuid op focust.

Do you want to practice Dutch? In the Language Café you can talk to other people who are learning Dutch and native speakers who like to help you practice. Each informal meeting has a particular topic. There is a Language Café in the Beuningen library every Thursday, from 10 a.m. till 12 a.m. You are always welcome and you do not have to register beforehand. More information? Check out www.obgz.nl/welcome.

Cookieinstellingen