Showlight naar Noordkaap voor goede doel

Foto: Showlight

Een team van Showlight Beuningen gaat op 24 februari volgend jaar samen met projectverlichter LightTwist in twee landrovers naar de Noordkaap. De tocht is bedoeld om het mooiste licht ter wereld te aanschouwen, het Noorderlicht, en tegelijkertijd wil men zo geld inzamelen voor de Voedselbank Wijchen/Beuningen.

Het wordt een barre tocht van 8500 km in 15 dagen door maar liefst tien landen. Zonder navigatie en zonder snelwegen.

Showlight zorgt voor licht bij bands, artiesten, festiviteiten en in het theater. Maar ook door heel Europa met verlichting door kroonluchters bij onder meer trouwerijen, exclusieve feesten en modeshows.

Er zijn natuurlijk meer eenvoudige manieren om de Noordkaap te bereiken dan in een landrover, maar Showlight wil deze prestatie graag leveren om geld in te zamelen voor een goed doel. Zodat er voor de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank ook weer eens een lichtpuntje is.

U kunt de mannen nog meer motiveren door een donatie te doen: www.showlight.nl/expedition.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en hoopt team Showlight op 10 maart te finishen en een flink bedrag te kunnen overhandigen aan de Voedselbank. U kunt het team ook volgen op facebook @Showlight.Expedition.

Cookieinstellingen