Getuigen gezocht van ongeval

Foto: google maps

BEUNINGEN – Ter hoogte van de fietsoversteek Wilhelminalaan-Claudiuslaan (onderaan het viaduct over de A73) in Beuningen heeft dinsdagavond 2 januari tussen 17.45 en 18.15 uur een ongeval plaatsgevonden. Of er sprake is van een eenzijdig ongeval of een aanrijding, is nog onbekend. Het slachtoffer kan zich de toedracht namelijk niet herinneren.

Het gaat om een man van 67 jaar, die een zwarte jas, zwarte muts en een rugzak droeg. Hij reed op zijn fiets en is mogelijk aangereden op of nabij de fietsoversteek. De man heeft diverse verwondingen en kan zich niets meer herinneren van het ongeval zelf en van wat er vlak daarna allemaal gebeurd is. Hij wil heel graag weten wat er voorgevallen is en/of wie hem hulp geboden heeft.

“De fiets is aan één kant flink beschadigd, maar niet krom. Aan diezelfde kant is mijn broer gewond aan zijn been”, aldus een broer van het slachtoffer. “De bewuste locatie is best druk, zeker rond 18.00 uur. We hopen dan ook dat er getuigen zijn.”

Wie heeft die avond rond deze tijd iets gezien of gehoord op deze locatie? Op de plaats van het ongeval stonden diverse bandensporen in de berm. Mogelijk is hij geholpen door omstanders. Alle informatie is welkom.

Heeft u iets gehoord of gezien? Neem dan alstublieft contact op met 06 – 46348416.

Cookieinstellingen