Voorleesdagen in bibliotheek van Beuningen en Ewijk

Foto:

Lees jij je kind al voor? Op 24 januari starten de Nationale Voorleesdagen voor peuters en kleuters. Maar voorlezen kan natuurlijk op elk moment. Voorlezen is leuk, maar ook erg belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Wanneer je als baby of kleuter al voorgelezen wordt, heb je vaak een betere start op de basisschool. Door woordenschat, spelling maar ook algemene ontwikkeling.

Leuke activiteiten

Bij de aftrap van de Nationale Voorleesdagen serveert de bibliotheek om 9.30 uur verhaaltjes in Bibliotheek Beuningen en Ewijk om de start van de voorleesdagen te vieren. Kom gezellig luisteren en letterkoekjes eten tussen de boeken.

Prentenboeken top 10

Naast het prentenboek van het jaar ‘Ssst! De tijger slaapt’ zijn er nog veel meer leuke en verrassende prentenboeken die je voor kunt lezen aan de allerkleinsten. De mooiste prentenboeken van 2018, speciaal voor peuters en kleuters, zijn opgenomen in de prentenboek top 10 en te leen in de bibliotheek. Zoals ‘Gewoon zoals je bent’ van Jonny Lambert en ‘Mijn potje’ van Anita Bijsterbosch.

Gratis lid van de bieb

Tijdens de Nationale Voorleesdagen van 24 januari tot 3 februari kunnen kinderen tot 7 jaar gratis lid worden van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Voor elke keer weer nieuwe verhalen om voor te lezen! Normaal gesproken betaal je voor het lid worden van de bibliotheek tot je achttiende éénmalig vijf euro inschrijfkosten.

Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl/nationalevoorleesdagen.

Reacties

article
67028
Voorleesdagen in bibliotheek van Beuningen en Ewijk
Lees jij je kind al voor? Op 24 januari starten de Nationale Voorleesdagen voor peuters
https://beuningen.nieuws.nl/nieuws/20180112/voorleesdagen-bibliotheek-beuningen-en-ewijk/
2018-01-12T11:15:16+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/42/2018/01/12111439/Nationale-Voorleesdagen-2018_rechtenvrij.jpg
Beuningen Nieuws
Nieuws