Voorstellingen Tingeling in de voorjaarsvakantie

Foto:

Op dinsdag 13 en woensdag 14 februari om 10.30 uur speelt poppentheater Tingeling de voorstelling ‘Olifantje in het bos’ voor kindjes van 2 tot 6 jaar. Kosten 4 euro.

Kleine olifantjes houden met hun slurfje het staartje vast van hun moeder. Het olifantje in dit verhaal denkt dat hij de weg zelf wel weet. En natuurlijk raakt hij de weg kwijt. Gelukkig komt Ploem de eekhoorn hem te hulp en samen gaan ze op zoek naar de moeder van olifantje. “Hoe ziet je moeder er uit?” vraagt Ploem. ‘‘Ze is héél groot, wel tot de lucht”, antwoordt het olifantje. Samen gaan ze op zoek. . .

Op donderdag 15 en vrijdag 16 februari om 14.00 uur wordt de familievoorstelling ‘De varkenshoeder’ gespeeld voor iedereen vanaf 4 jaar. Kosten 4 euro.

Een prachtig sprookje van Hans Christian Andersen.

De prins van een piepklein landje gaat op zoek naar een vrouw. Hij denkt meteen aan de beeldschone dochter van de keizer van zijn enorme buurland. De prins laat geschenken brengen, maar de mooie, maar verwende prinses haalt daar haar neus voor op. Hij besluit de prinses een lesje te gaan leren en vindt een baantje als varkenshoeder in het grote keizerrijk. Met zijn mooie muziek weet hij de prinses te betoveren en zelfs te verleiden tot een kus, nee!. .  tot heel veel kussen. . . !  Hoe gaat dit aflopen?

De voorstellingen worden gegeven in het theater aan de Tempelstraat op nummer 6 in Beuningen. Graag reserveren 024-6777034 of via de website www.poppentheatertingeling.nl

Reacties