Wandelen voor en met mantelzorgers

Samen met stichting Perspectief organiseert Mary van de Linde, ervaren mantlzorger en wandelcoach, een aantal wandelingen voor mantelzorgers. Op 14 februari staat de tweede wandeling van de reeks op het programma. In een groep van vier tot zestien mantelzorgers wordt er zo’n anderhalf uur gewandeld over verharde en onverharde wegen, door weilanden en over bospaden.

Tijdens deze wandelingen krijgt u als mantelzorger de kans om in een ongedwongen sfeer andere mantelzorgers te spreken en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is het natuurlijk een leuke ochtend waarbij de aandacht uitgaat naar u als mantelzorger. En dat draagt bij aan een betere balans tussen zorgen voor uzelf en zorgen voor een ander.

De eerste wandeling, op woensdag 14 februari, start om 10.00 uur op de parkeerplaats naast de bioscoop (Van Heemstraweg 62, 6641 AG Beuningen). Door subsidie van de gemeente Beuningen betaalt u voor de wandeling een eigen bijdrage van €4,50 per wandeling. Aanmelden kan bij Mary van der Linde via [email protected] of T 06 – 18 04 13 46.

De overige wandelingen vinden plaats op woensdag 14 maart en woensdag 11 april.

Cookieinstellingen