Help vogels aan een huis

Foto: dijkmagazijn

Kinderen kunnen woensdag 28 februari zelf nestkastjes maken in Het Dijkmagazijn. Het kan nog net, want in maart gaan mezen al op zoek naar hun nieuwe huisjes.

Natuurlijk weten alle vogels hoe ze zelf hun nest moeten bouwen (hoe weten ze dat trouwens?). Maar soms kunnen ze moeilijk een goede plaats vinden. En misschien wil je de vogels in je tuin of op je balkon lokken met een extra mooi nestkastje. Het Dijkmagazijn zorgt voor op maat gezaagde plankjes die je zelf in elkaar schroeft. Als het huisje klaar is, kan het beschilderd worden. Met bloemen, verzonnen strepen of schutkleuren. Net wat je zelf mooi vindt en waarmee je de mezen denkt te lokken. Tot in de late lente kun je genieten van een vrolijke familie mezen bij je thuis. Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Nestkastjes, woensdag 28 februari van 14.00-15.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname maximaal 12 kinderen vanaf 8 jaar. Kosten 4,50. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

Doe mee aan de crowdfundingactie voor een mooie bank op de dijk en terras. Meer info en reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Zie ook www.facebook.com/dijkmagazijn.

Cookieinstellingen