Krachtig Winssen organiseert informatieavond en verkiezingsdebat

Foto: Michielverbeek

Het is even stil geweest rondom Krachtig Winssen. Niet omdat er niets gedaan werd, maar eerder juist omdat er veel gedaan is. De HAN is druk bezig geweest met het eindrapport over de leefbaarheid in Winssen waar nu de laatste hand aan wordt gelegd.

De werkgroepen Jeugd, Senioren, Marketing en Openbaar groen (Krachtig Groen) zijn van start gegaan en hebben prachtige en concrete ideeën ontwikkeld hoe zij de leefbaarheid op hun gebied verder kunnen vergroten. Tevens is projectontwikkelaar vd Bosch verder gegaan met het ontwikkelen van de tweede fase van de Fruithof. We hebben dus zeker niet stilgezeten, maar het is nu wel de hoogste tijd geworden dat de Winssense bevolking bijgepraat wordt.

Daarom wordt op 14 maart a.s. om 19:30 uur een informatieavond georganiseerd in De Paulus in Winssen.

De HAN zal deze avond het eindrapport presenteren, de ideeën van de werkgroepen zullen met u gedeeld worden en projectontwikkelaar vd Bosch zal een presentatie geven over de Fruithof met duidelijke sfeerbeelden over de wijk en de huizen eruit komen te zien. Ook de projectontwikkelaar van Overmars zal zijn plannen voor Overmars presenteren en als slotstuk van de avond zal er een verkiezingsdebat plaatsvinden. Het rapport van de HAN zal als leidraad hiervoor dienen en de partijen krijgen op deze manier de kans om aan de Winssense bevolking te laten zien wat hun plannen voor de leefbaarheid in het algemeen en voor Winssen in het bijzonder zijn.

Voor u als Winssenaar een mooie gelegenheid om te komen luisteren welke partij of politicus u het meeste aanspreekt. De lijsttrekkers van alle deelnemende partijen nemen deel aan dit debat.

Kortom, een volle agenda met veel interessante onderwerpen die veel Winssenaren hopelijk zal aanspreken. Als u benieuwd bent naar de plannen van de werkgroepen, of van de projectontwikkelaars voor de Fruithof en Overmars, of naar het eindrapport van de HAN of graag wilt weten wat de plannen van de politieke partijen zijn of gewoon graag met andere Winssenaren over de toekomst van ons mooie dorp wilt praten, kom dan 14 maart om 19:30 uur naar De Paulus.

Cookieinstellingen