Alle ruimte in ’t Hof van Campe te Ewijk

Foto:

Binnenkort komt cluster 6, bestaande uit in totaal 17 rij- en hoekwoningen, van ’t Hof van Campe in verkoop. Op misschien wel de mooiste plek van Nederland, tussen Ewijk en Beuningen, verrijst ‘t Hof van Campe. Een nieuwe wijk, met veel ruimte om te groeien, te spelen, te bewegen en te genieten.

In cluster 6 van ’t Hof van Campe in Ewijk worden de volgende woningen gerealiseerd:

  • 4 hoekwoningen – gebruiksoppervlakte van 130 m²
  • 3 hoekwoningen – gebruiksoppervlakte van 120 m²
  • 1 hoekwoning – gebruiksoppervlakte van 105 m2
  • 9 tussenwoningen – gebruiksoppervlakte van 105 m²

Bijzonderheden rij-/hoekwoningen:

  • Woonkamer aan de achterzijde gesitueerd over de volledige breedte van de woning
  • Luxe afwerkingsniveau
  • Complete badkamer
  • Standaard drie slaapkamers op eerste verdieping
  • Vaste trap naar de volwaardige zolder
  • Kavel oppervlakte van 136 tot 275 m2
  • Koopsom indicate: vanaf ca. € 210.000,- vrij op naam

Ieder huis heeft een voor- en een achtertuin. Het mooie is dat u aan de voorzijde van deze woning nagenoeg geen auto’s zult aantreffen. De woningen zijn namelijk zoveel mogelijk autoluw gemaakt. Heerlijk rustig om aan te wonen en kindvriendelijk! Daarnaast zijn de woningen voorzien van luxe uitgevoerd sanitair en tegelwerk. Alle woningen hebben naast de drie ruime slaapkamers de mogelijkheid voor een extra kamerindeling op zolder en een uitbouw aan de achterzijde. U zult versteld staan wat een zee aan ruimte u aantreft op de zolderetage. De woningen worden standaard voorzien van een houten berging.

’t Hof van Campe ligt in de gemeente Beuningen, in de streek het Rijk van Nijmegen. Dichtbij de Over Betuwe en het Land van Maas en Waal kenmerkt deze streek zich door een zeer gevarieerd landschap. Beuningen is een aangename gemeente waar iedereen zich snel thuis voelt. Met een rijk verenigingsleven, een gezellig winkelcentrum en verschillende leuke cafés en restaurant.

’t Hof van Campe ligt op een perfecte locatie in het pittoreske dorpje Ewijk binnen de gemeente Beuningen, tussen enerzijds de wijken Keizershoeve I en Den Alst en anderzijds de sportaccommodaties langs de Schoenaker. Het centrum van Beuningen is binnen handbereik en Nijmegen ligt op slechts 15 autominuten. Ook ligt ’t Hof van Campe dicht bij de A73 en de A50 waardoor Utrecht, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven goed bereikbaar zijn. Nederland wordt zo een stuk kleiner!

Wonen in ’t Hof van Campe voelt bijna als wonen op het platteland. De oer-Nederlandse uiterwaarden, met water, graslanden, wilde planten en boomgaarden, bevinden zich op een steenworp afstand. Natuurgebieden, agrarische gronden en bebouwd land wisselen elkaar af. Een landelijke omgeving die rust en ontspanning brengt, en zorgt voor sfeer en recreatiemogelijkheden.

Meer info?!: schrijf u dan in voor dit project bij Hans Janssen Garantiemakelaars in Beuningen zodat wij u op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen. Contactpersoon binnen Hans Janssen is Melissa van der Wielen (024-6777776). U kunt ons ook mailen: [email protected]. Volg ons voor meer info tevens op Facebook: Hans Janssen Garantiemakelaars Beuningen.

Cookieinstellingen