De Zaak van Ruud breidt uit

Foto: Boy Surminski van Studio Plan B

Modeondernemer Ruud Donders in Beuningen gaat uitbreiden en zijn winkel moderniseren.

De Zaak van Ruud aan het Julianaplein in Beuningen wordt een stuk groter. Maar liefst 155 vierkante meter komt erbij! Ruud wil middels het uitbreiden van het assortiment ook de jongere doelgroep bereiken met nieuwe merken zoals Cast Iron, Gabba, NZA en Take away.

10 jarig jubileum

Ruud: “Deze maand bestaat de Zaak van Ruud alweer 10 jaar en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan! Van 20 tot en met 25 maart staan we daar met onze klanten bij stil. Na de eerste vijf jaar Latenzo gedraaid te hebben is de naam veranderd in De Zaak van Ruud. Mijn hart ligt bij de mannenmode en het contact met de klanten. Mannen zijn trouw waardoor je de kans krijgt om hun stijl te leren kennen. Omdat ik in de loop van de jaren merkte dat hun kinderen ook weer klant bij ons werden, gaan we de extra ruimte benutten om het assortiment uitbreiden met enkele stoere merken.”

Verbouwing

“Ik heb altijd ideeën gehad over hoe ik de winkel wilde hebben en bedacht welke muur wat voor kleur zou krijgen en dergelijke”, vervolgt Ruud. “Er is nooit echt een verbouwing gedaan maar, nu we een nieuw stuk er bij krijgen, dan is het zonde om het huidige gedeelte niet meteen mee te nemen en er één geheel van te maken. De klanten moeten verrast worden als ze binnenkomen en geïnspireerd raken door alles wat ze zien.” Ruud voegt er fluisterend aan toe: “En het wordt mooi hoor, het wordt echt een plaatje.”

Opsteker

De uitbreiding van de modezaak is een flinke opsteker voor het centrum van Beuningen. De laatste tijd wordt er veel gesproken over het  ‘verlevendigen’ van het dorp. Ruud is overtuigd dat zijn investering het waard is. Zaken die veranderen en aandacht hebben voor de klanten hebben de toekomst stelt hij. De verbouwwerkzaamheden beginnen net voor de zomervakantie. Half augustus moet de klus volgens planning geklaard zijn.

De Zaak van Ruud
Julianaplein 35
6641 CS Beuningen
Website: dezaakvanruud.nl
Facebook: @dezaakvanruud

Reacties

article
68913
De Zaak van Ruud breidt uit
Modeondernemer Ruud Donders in Beuningen gaat uitbreiden en zijn winkel moderniseren. De Zaak van Ruud
https://beuningen.nieuws.nl/nieuws/20180312/de-zaak-van-ruud-breidt-uit/
2018-03-12T14:48:34+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/42/2018/03/12144737/DE_Zaak_van_Ruud_BOYS_20180310-1_1200x800.jpg
Beuningen Nieuws
Nieuws