Veiling gevonden (brom)fietsen

Foto: publiek domein

Op de gemeentewerf staat een aantal gevonden fietsen en bromfietsen. Deze tweewielers zijn ergens in de gemeente gevonden. Op zaterdag 24 maart worden deze (brom)fietsen geveild bij de gemeentewerf (van Heemstraweg 95).

Wie tussen januari 2017 en januari 2018 aangifte van diefstal van een (brom)fiets heeft gedaan bij de politie rayon Wijchen/Beuningen, krijgt voorrang bij de veiling. U moet dan wel een aangiftebewijs hebben waar uw naam op staat. Ook moet erop staat dat u tussen januari 2017 en januari 2018 aangifte deed. Kijk op de website voor een overzicht van de gevonden fietsen op www.beuningen.nl > klachten en meldingen > gevonden en verloren voorwerpen.

Programma:

09.30 – 09.45 uur: bezichtigen (brom)fietsen
09.45 – 10.00 uur: veiling voor mensen die aangifte hebben gedaan
10.00 – 10.15 uur: veiling voor iedereen

Let op!

Als u een (brom)fiets koopt, wordt u voorwaardelijk eigenaar en krijgt u een aankoopcertificaat. De oorspronkelijke eigenaar kan namelijk eisen dat de (brom)fiets van hem is. Spreekt de oorspronkelijke eigenaar u aan? Neem dan contact op met de gemeente. Als de oorspronkelijke eigenaar zijn (brom)fiets terug wil, dan krijgt u het opgeschreven aankoopbedrag van de gemeente terug. Heeft u reparaties aan de fiets gedaan en heeft u de bonnetjes bewaard? Dan krijgt u dit vergoed.

Cookieinstellingen