Gratis energiebesparingsadvies aan huis met appeltaartgesprekken

Foto: BNG

Als woningeigenaar in gemeente Beuningen krijgt u gratis energieadvies aan huis als u een appeltaartgesprek organiseert. Maar hoe doet u dat? Lees hieronder meer hierover.

U nodigt uw buren uit voor een informatief gesprek over energiebesparing. Een onafhankelijke energieadviseur zorgt voor een lekkere appeltaart en goed advies over energie besparen, opwekken en comfortabel wonen. Deze gesprekken leveren veel bruikbare informatie en handige tips op. Ook weet je samen met de buren meer dan alleen. Misschien kunt u korting krijgen bij de aankoop van energiebesparende maatregelen. Voordat de bijeenkomst begint, doet de energieadviseur een gratis energiescan van uw woning.

Zonnepanelen en isolatie in Beuningen

In Beuningen zijn afgelopen tijd al verschillende appeltaartgesprekken georganiseerd. Zo schaften buren in de Duivenkamp samen zonnepanelen aan. In de Korte Kar werken buren samen aan het isoleren van de huizen. Ook bij de Kooiker gaan de buren onderzoeken of ze samen energie kunnen besparen.

Interesse in advies over energiebesparing?

Bent u woningeigenaar en woont u in de gemeente Beuningen? Heeft u interesse in gratis onafhankelijk advies over energiebesparing? Dan kunt u zich aanmelden bij Laurette Bulkens via [email protected]. Zij vertelt hoe woningeigenaren een appeltaartgesprek kunnen organiseren. Geen appeltaartgesprek maar wel een energiescan? Neem dan contact op met Laurette Bulkens. Wees hier snel bij!

Cookieinstellingen