Oudergroep Autisme van start in Beuningen

Foto: BNG

Als ouders van een kind met autisme is het soms fijn om ervaringen, tips en adviezen te delen met andere ouders. Daarom start er vanaf woensdag 25 april een oudergroep Autisme in Beuningen. Stichting Perspectief en MEE organiseren deze oudergroep.

Geen twee kinderen met autisme zijn hetzelfde. Iedere leeftijd vraagt weer om andere ondersteuning en een andere aanpak. Maar de dingen waar je als ouder mee te maken krijgt of waar je dagelijks tegenaan loopt zijn wel voor iedereen herkenbaar. Het uitwisselen van ervaringen, tips en adviezen met andere ouders kan dan verder helpen. Daarom is de oudergroep Autisme opgericht. Deze vindt een keer in de twee maanden plaats.

Eerste bijeenkomst

Tijdens de eerste bijeenkomst maakt u kennis met anderen. Daarnaast staat het onderwerp ‘Brain Blocks’ centraal. Brain Blocks is een communicatiemiddel om met elkaar in gesprek te raken over het onderwerp autisme. Het maakt duidelijk hoe een autistisch brein werkt en wat het is verschil is met een niet-autistisch brein.

Komt u ook?

Alle ouders of verzorgers van kinderen met autisme zijn van harte welkom op woensdag 25 april om 19.30 uur. De oudergroep vindt plaats bij Stichting Perspectief, Molenstraat 54 in Beuningen. Aanmelden kan bij Geertje Mulders ([email protected]) of Janine van Raaij ([email protected]). Aanmelden is niet verplicht.

Reacties

article
69726
Oudergroep Autisme van start in Beuningen
Als ouders van een kind met autisme is het soms fijn om ervaringen, tips en
https://beuningen.nieuws.nl/nieuws/20180411/oudergroep-autisme-van-start-in-beuningen/
2018-04-11T22:23:30+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/42/2017/11/03103304/Kom-naar-de-informatiemarkt-over-autisme-op-22-november.png
Gemeente, Nieuws