Bijna 100 deelnemers aan Open Maas en Waal, ook Beuningen doet mee

Foto:

Al ruim 80 organisaties in de gemeenten Wijchen, Druten, West Maas en Waal en Beuningen zetten op 2 juni 2018 hun deuren open voor bezoekers in het kader van Open Maas en Waal.

Het project Open Maas en Waal wordt georganiseerd door ondernemers en is bedoeld om inwoners én mensen buiten de regio te laten zien wat het Land van Maas en Waal te bieden heeft. Aanmelding is gratis, evenals vermelding op de website www.openmaasenwaal.nl, waar alle deelnemende organisaties vermeld staan.

Diverse culturele organisaties, bedrijven en stichtingen hebben zich al aangemeld. Op de website worden zij per dorp vermeld, zodat bezoekers op 2 juni een goed overzicht hebben wat waar te bekijken of te doen is en ze zo hun route kunnen uitstippelen.

Nieuw aangemeld is bijvoorbeeld de Maas & Waler in Druten waar wordt uitgelegd hoe de krant nu eigenlijk elke week tot stand komt. Imkerij ’t Honingweitje in Dreumel laat bezoekers op 2 juni echte honing proeven en zelf verse eieren rapen. Bij Theunissen & Peters in Horssen kunnen bezoekers in de fruittrein stappen en door de boomgaard gereden worden. Onderweg wordt verteld over wat er allemaal bij komt kijken om het lekkerste fruit te telen. Voor de kinderen is er een heuse speurtocht. Ook het internationale bedrijf Banken Champignons zet haar deuren open.

Organisaties die zich willen aanmelden en vermeld willen worden op de website kunnen een mail sturen aan [email protected]. Open Maas en Waal is onderdeel van het project Profilering Land van Maas en Waal van ondernemersplatform Ondernemend Maas en Waal.

Reacties

article
69767
Bijna 100 deelnemers aan Open Maas en Waal, ook Beuningen doet mee
Al ruim 80 organisaties in de gemeenten Wijchen, Druten, West Maas en Waal en Beuningen
https://beuningen.nieuws.nl/nieuws/20180414/bijna-100-deelnemers-aan-open-maas-en-waal-ook-beuningen-doet-mee/
2018-04-14T10:31:51+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/42/2018/04/14103131/Open-Maas-en-waal-2018.jpg
Beuningen Nieuws
Nieuws