Het gratis Kindervakantiepakket

Foto: BNG

Wist u al dat u ook nog een Kindervakantiepakket kunt krijgen voor uw kind, als u meedoet met het Kindpakket? In het gratis Kindervakantiepakket (t.w.v. €25) zit speelgoed, een waardebon om zelf speelgoed van te kopen en wat snoepgoed. Wees er met het aanmelden snel bij want… op=op!

Het Kindpakket is er voor alle kinderen in Beuningen die door de financiële situatie thuis bijvoorbeeld niet kunnen sporten, niet hun zwemdiploma kunnen halen of geen gebruik kunnen maken van digitale leermiddelen. Het Kindpakket maakt deze dingen en nog veel meer mogelijk!

Aanmelden voor het Kindervakantiepakket kan via de website http://beuningen.mijnkindpakket.nl. U meldt zich dan eerst aan voor het Kindpakket en kunt daarna gebruikmaken van deze aanbieding. Ook voor kinderen die al gebruikmaken van het Kindpakket kunt u het Kindervakantiepakket aanvragen door in te loggen op de website.

Leden van de kerkelijke gemeente bezorgen de pakketten bij iedereen in de week voor de vakantie, op verschillende dagen, tussen 16.00 en 19.00 uur.

Cookieinstellingen