Uniek in Winssen: Drive-inn Bioscoop op Admiraal van Ghentplein

Foto: YouTube screenshot

Uniek in Winssen: Drive-inn Bioscoop op Admiraal van Ghentplein. Leef je in in de tijd van Willem Joseph van Ghent, de rechterhand van Michiel de Ruyter. Zorg dat je dit niet mist en reserveer snel een plek voor je auto!

Vanuit je comfortabele autostoel, shovel of vanuit je eigen tuinstoel het avontuur van Michiel de Ruyter en Willem Joseph van Ghent aanschouwen op een levensgroot scherm op het Admiraal van Ghentplein. Op 18 mei 2018 worden vanaf 20:00 uur de deuren van de Drive Inn bioscoop geopend om kennis te maken met de avonturen deze Winssense zeeheld.

Deze avond zal bij het ondergaan van de zon de film ‘Michiel de Ruyter’ worden vertoond. Deze spannende, Nederlandse film met bekende namen als Frank Lammers, Barry Atsma en Egbert-Jan Weeber als Frank neemt je mee in de tijd van Willem Joseph van Ghent. In de meeslepende film wordt de rol van Willem Joseph van Ghent vertolkt door niemand minder dan Tycho Gernandt.

Bekijk hier de trailer van deze avontuurlijke film en reserveer snel je plek op het Admiraal van Ghentplein voor een unieke ervaring.

Tarieven

Landbouwvoertuig: € 10,- per voertuig + € 4,- per persoon (incl. entree)
Auto: € 10,- per voertuig + € 4,- per persoon (incl. entree voor bestuurder)
Zitplaats: € 7,- per persoon (incl. entree)
Entree: € 5,- per persoon (zelf stoel meenemen)​

Cookieinstellingen