Verrassende deelnemers aan Open Maas en Waal

Foto:

Het aantal aanmeldingen voor Open Maas en Waal op 2 juni blijft oplopen. Uiteenlopende organisaties in de gemeenten Wijchen, Beuningen, Druten en West Maas en Waal hebben zich al gratis aangemeld via de website www.openmaasenwaal.nl om hun deuren open te zetten voor bezoekers. Het project Open Maas en Waal wordt georganiseerd door ondernemers en is bedoeld om inwoners én mensen buiten de regio te laten zien wat Land van Maas en Waal te bieden heeft.

Naast bedrijven zoals uitgeverijen, constructiebedrijven en dienstverlenende organisaties hebben bijvoorbeeld ook zorgorganisatie ’s Heeren Loo uit Druten en Stichting Vrienden van Kooilust zich aangemeld. Op de website www.openmaasenwaal.nl staat onder de menuknop Deelnemende Organisaties een overzichtelijke kaart met alle dorpen in Land van Maas en Waal. Door op een dorp te klikken worden alle deelnemers zichtbaar.

Monica Praat – projectleider van Open Maas en Waal – is op 2 juni ‘razende reporter’ voor Extra FM. Samen met John Loderus gaat ze de uitdaging aan om op 2 juni zoveel mogelijk deelnemers te bezoeken en een kleinigheidje achter te laten.

Organisaties die zich willen aanmelden en vermeld willen worden op de website kunnen een mail sturen aan [email protected]. Open Maas en Waal is onderdeel van het project Profilering Land van Maas en Waal van ondernemersplatform Ondernemend Maas en Waal.

Cookieinstellingen