Hobbykoks koken in ‘De Zaak’ voor het Dijkmagazijn

Foto: google streetview

Na succesvolle avonden wordt dit seizoen weer een culinaire avond ‘HobbyKoks’ georganiseerd. Op dinsdag 22 mei 2018 a.s. neemt het koksteam ‘heren 3’ o.l.v. Gert-Jan Vaessen de keuken over van Dé Zaak.

U kunt zich vanaf nu inschrijven via; [email protected]. De HobbyKoks verwachten en heten u welkom vanaf 18.30 uur. Het diner start 19.00 uur.

Voor slechts €29,50 per persoon krijgt u in een sfeervolle Dé Zaak een welkomstdrankje en een 3-gangen verrassingsmenu. U kunt daarbij kiezen uit bijpassende wijnen. Er is ruimte voor maximaal 50 gasten.

De opbrengst van deze avond gaat wederom naar een goed doel: Het Dijkmagazijn Beuningen.

Het Dijkmagazijn Beuningen

Het Dijkmagazijn is een stichting met een bestuur, een vaste medewerker en ruim 50 vrijwilligers. Vanzelfsprekend draagt iedereen natuur en landschap een warm hart toe.

Belangrijker nog is de bijdrage te leveren aan de verbinding tussen mensen en natuur. Vrijwilligers zetten zich daarvoor bijvoorbeeld in als schoolgids om met leerlingen en docenten het veld in te gaan.

Anderen zijn publieksgids om met gezelschappen de natuur in te trekken. Weer anderen organiseren activiteiten voor kinderen (en hun ouders).

Kortom; Het Dijkmagazijn is een waardevol instituut in Beuningen voor iedereen.

Cookieinstellingen