Aanmelden kandidaten Kaliber Cultuurprijs 2018

Foto: GER LOEFFEN

Woensdag 21 november 2018 wordt in Theater De Molen voor de tweede keer de Kaliber Cultuurprijs uitgereikt. Deze prijs wordt toegekend aan een persoon of groep die zich op buitengewone wijze heeft geprofileerd op het gebied van kunst of cultuur in de gemeente Beuningen. Ook personen die zich op bijzondere wijze hebben ingezet ten behoeve van kunst en cultuur komen in aanmerking voor de Kaliber Cultuurprijs.

Vanaf 1 mei 2018 kunnen kandidaten, die zich binnen de gemeente Beuningen onderscheiden op het gebied van kunst en cultuur, zich aanmelden. Kandidaten kunnen door iedereen worden aangemeld. Een onafhankelijke jury bestaande uit vijf personen zal uit een selectie van 5 genomineerden de winnaar van de Kaliber Cultuurprijs 2018 bepalen. De winnaar ontvangt niet alleen een fraaie oorkonde, maar tevens een geldbedrag van € 2.500.

De Kaliber Cultuurprijs wordt mede mogelijk gemaakt door fotograaf Ger Loeffen en historica Willeke Guelen. Tevens wordt de Kaliber Cultuurprijs van harte onderschreven door de gemeente Beuningen, Stichting Perspectief en de Harten4 Groep.

Aanmelden Kaliber Cultuurprijs

Om jezelf of iemand anders voor te dragen voor de Kaliber Cultuurprijs stuur je een mail naar: [email protected]. Vermeld hierin wie wordt voorgedragen en wat de motivatie is.
Cookieinstellingen