Kom naar de Nationale Molendagen in Beuningen!

Foto: Cornelis van Loon

Het is weer bijna zover: op zaterdag 12 en zondag 13 mei zijn de jaarlijkse Nationale Molendagen! Jaarlijks doen ruim 950 molens mee aan dit evenement. Er worden gemiddeld meer dan 100.000 bezoekers ontvangen. Uiteraard doen ook de beide molens van de gemeente Beuningen weer mee! Komt u een kijkje nemen?

Opening De Haag en Beatrixmolen

Molen De Haag uit Beuningen (Molenstraat 54M) en De Beatrixmolen uit Winssen (Molenstraat 37M) zijn op zowel zaterdag als zondag geopend voor bezoek. De molens zijn allebei tussen 10.00 en 16.00 uur open voor publiek.

Rondleidingen

Het is een waar feest op deze prachtige molens: er valt voor jong en oud van alles te beleven. U kunt tijdens de vele rondleidingen zien en ervaren hoe de molen vroeger het graan tot meel vermaalde. De molenaars heten u, jong en oud, van harte welkom op deze feestelijke dagen. De toegang is geheel gratis!

Meer informatie

De Nationale Molendagen maken deel uit van de BankGiroLoterij Molendagen die georganiseerd worden door De Hollandsche Molen. Wilt u meer weten, of zien welke molens er nog meer meedoen en wat er zoal is te beleven? Kijk op www.nationalemolendag.nl.

Cookieinstellingen