Programma vijftigste Lentefeesten Beuningen 2018

Foto: facebook

Vanaf vrijdag 1 juni tot en met zondag 3 juni zijn er weer Lentefeesten in Beuningen. En ook dit jaar is er weer een leuk en afwisselend programma.

Naast de braderie op zondag 3 juni (ook dit jaar verzorgt door Kroko’s Evenementen) wordt het kerkplein ingericht voor de kinderen waaronder een minikermis en attracties.

Op vrijdag (koopavond Hart van Beuningen) is een Bunningse avond georganiseerd. Naast het Ondernemerscafé Beuningen (tot 20:00 u) wordt de muzikale avond tot 24:00 u verzorgt door DJ Matte Frazzie en Tbgo Beuningen.

Zaterdag zal Bourgondisch Beuningen het Julianaplein vullen met culinaire en Bourgondische lekkernijen. 14 horecaondernemers van Beuningen doen hier weer hun best u te verrassen. Aansluitend livemuziek van de band JetSet.

Zondag 3 juni zijn er, vanaf 11:00 u, op het Julianaplein diverse muzikale en kinderactiviteiten, diverse demonstraties waaronder Shin Sei Ryu tegenover Elke dag lekker, is Scouting Beuningen ’76 aanwezig met leuke activiteiten en worden er diverse optredens verzorgt op het Julianaplein met om 15:00 u de band Blind Date.

Het beloofd een geweldig weekend te worden met vermaak voor iedereen, de organisatie ziet u graag op 1, 2 en 3 juni in het centrum tijdens de 50ste Lentefeesten Beuningen.

Cookieinstellingen