Anjerconcert in Beuningen

Foto: BNG

Muziek kan emotie en herinneringen oproepen, dat hebt u vast wel eens gemerkt. Onze militairen hebben ook zo hun herinneringen aan muziek. Muziek hielp militairen en hun families tijdens vaak lange uitzendingen. Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht stelde daarom een uniek Anjerconcert samen. Noteer vrijdag 22 juni alvast in uw agenda, Anjerconcert op het Asdonckterrein.

U kunt luisteren naar het orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Verhalen over missies van toen en de huidige belevingen van veteranen. Het orkest speelt, als eerbetoon aan de 115.000 veteranen die Nederland telt, de mooiste nummers uit de Veteranen top 50. Veteranen stelden deze top 50 in de loop der jaren op. Het orkest speelt ook nummers van vroeger tot nu, zoals van Glenn Miller, Seal, U2, Marco Borsato, Avicii, Armin van Buren en nog veel meer.

Mis dit niet!

Iedereen is van harte welkom. Veteranen, familie, vrienden en jong en oud. Het concert is gratis en vindt plaats op het Asdonckterrein in Beuningen van 20.00 tot 22.30 uur.

De gemeente Beuningen en het Veteranenplatform Beuningen organiseren samen dit Anjerconcert. Kijk voor meer informatie op www.beuningen.nl/anjerconcert. Benieuwd naar het concert? Via www.youtube.com/watch?v=iZ7HronnmF4 krijgt u alvast een voorproefje.

Cookieinstellingen