Jeugdtheater Tierelier gaat op de planken!

Foto: jeugdtheater tierelier

De groepen van Jeugdtheater Tierelier gaan in het weekend van 2 en 3 juni de planken op in Theater de Molen. Ouders, opa’s en oma’s, vrienden en iedereen, die deze theatertalenten wilt zien optreden, zijn in dit weekend van harte welkom.

Met veel enthousiasme, inspiratie en motivatie hebben de kinderen onder leiding van de ervaren regisseurs en dansdocentes van het jeugdtheater het hele schooljaar gerepeteerd. Het resultaat mag er zijn!

  • 10:00-11:00 uur Balletvoorstelling De wereld rond
  • 12:00-14:00 uur Voorstelling De Parelketting
  • 15:00-17:00 uur Voorstelling Peter Pan
  • 18:00-19:30 uur Voorstelling Lost
  • 20:30-22:00 uur Voorstelling Sappige roddels en keivette tekst

Alle informatie over de voorstellingen en het reserveren van toegangskaartjes vindt u op www.theaterdemolen.nl Wees er snel bij!! De theaterzaal heeft maar de beschikking over 100 stoelen per voorstelling.

Kinderen kunnen zich uiteraard ook weer opgeven voor het komende seizoen van Jeugdtheater Tierelier. Na aanmelding wordt uw zoon of dochter, afhankelijk van leeftijd, ingedeeld in een van de groepen. Iedere groep wordt begeleid door een regisseur van Stichting Perspectief.

Voor meer informatie over de voorstellingen en over het komende seizoen kunt u contact opnemen met Joseph Vink, 024-6750939 of mail hem: [email protected]

Reacties