Voetbalvereniging Ewijk legt trainers selecties vast

V.l.n.r. Patrick Teunissen, Bart Sanders (voorzitter VV Ewijk) en Theo Glaap.
V.l.n.r. Patrick Teunissen, Bart Sanders (voorzitter VV Ewijk) en Theo Glaap.
Foto: vv Ewijk

Met ingang van komend seizoen wordt Patrick Teunissen de nieuwe trainer van selectie Ewijk 2 en Theo Glaap de nieuwe trainer van selectie Ewijk JO19.

Zij gaan, samen met de al eerder aangetrokken Bram Remkes, de ambities die vv Ewijk heeft met betrekking tot de selectieteams proberen waar te maken. Prestaties waarbij sportiviteit, teamgeest en gezelligheid centraal staan. Heel belangrijk is de doorstroom van jeugdspelers naar de senioren. Met het vastleggen van deze trainers heeft vv Ewijk het volste vertrouwen dat de visie van de club met betrekking tot de selectieteams verder uitgedragen wordt.

Patrick Teunissen is al jarenlang zeer nauw betrokken bij de jeugd van vv Ewijk. Hij heeft diverse jeugdteams onder zijn hoede gehad en is daarbij zeer succesvol geweest. Dit seizoen is hij met het JO19 team kampioen geworden. Daarnaast heeft hij ook bij oa SCD, Quick 1888 en Beuningse Boys getraind. Patrick is erg gedreven en zorgt voor een goede doorstoom van spelers uit de jeugd naar de selecties van Ewijk 1 en 2.

Theo Glaap is een oude bekende van vv Ewijk. Onder zijn leiding werd Ewijk 1 in het seizoen 1985-1986 kampioen na een heroïsche beslissingswedstrijd tegen Diosa. Theo heeft een imposante trainerscarrière van ruim 35 jaar. Hij trainde oa bij Beuningse Boys, SVO’68, DBV, Unitas’28, Woezik, Roda’28, Trekvogels en de KNVB waarbij hij hoofdtrainer en/of jeugd en vrouwenteams onder zijn leiding had. Dit seizoen traint hij SVO’68/VVLK JO19 waarmee hij nog kampioen kan worden.

Cookieinstellingen