Tweede bijeenkomst Oudergroep Autisme over vakantie

Foto: BNG

Als ouders van een kind met autisme is het soms fijn om ervaringen, tips en adviezen te delen met andere ouders. Daarom is er een oudergroep Autisme in Beuningen gestart. Stichting Perspectief en MEE organiseren deze oudergroep. Op woensdag 20 juni vindt er weer een bijeenkomst plaats.

In deze bijeenkomst staat het thema ‘Vakantie’ centraal. Hoewel de meesten van ons naar de vakantie uitkijken, kan deze periode voor kinderen met autisme stressvol zijn. Ze missen de structuur, regels, orde en tijdsinvulling op school. Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie hoe u hiermee om kan gaan.

Komt u ook?

De eerste bijeenkomst vond plaats op woensdag 25 april. Deze stond in teken van het thema van Brain Blocks. De avond is goed bezocht en in een prettige sfeer verlopen, maar er zijn natuurlijk nog meer ouders welkom. Alle ouders of verzorgers van kinderen met autisme zijn van harte welkom op woensdag 20 juni 2018 om 19.30 uur. De oudergroep vindt plaats bij Stichting Perspectief, Molenstraat 54 in Beuningen. Aanmelden kan bij Geertje Mulders ([email protected]) of Janine van Raaij ([email protected]). Aanmelden is niet verplicht.

Oudergroep Autisme

Geen twee kinderen met autisme zijn hetzelfde. Iedere leeftijd vraagt weer om andere ondersteuning en een andere aanpak. Maar de dingen waar je als ouder mee te maken krijgt of waar je dagelijks tegenaan loopt zijn wel voor iedereen herkenbaar. Het uitwisselen van ervaringen, tips en adviezen met andere ouders kan dan verder helpen. Daarom startte de oudergroep Autisme. Deze vindt één keer in de twee maanden plaats.

Reacties

article
71080
Tweede bijeenkomst Oudergroep Autisme over vakantie
Als ouders van een kind met autisme is het soms fijn om ervaringen, tips en
https://beuningen.nieuws.nl/nieuws/20180607/tweede-bijeenkomst-oudergroep-autisme-vakantie/
2018-06-07T10:47:22+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/42/2017/11/03103304/Kom-naar-de-informatiemarkt-over-autisme-op-22-november.png
Beuningen Nieuws
Gemeente, Nieuws