Waalwoemi-activiteit: Dino landschappen maken

Foto: dijkmagazijn

Woensdag 13 juni kunnen dino-fans bij Het Dijkmagazijn hun eigen Jurassic park maken voor hun favoriete dinosaurus. En heb je geen dino, dan krijg je er een van Het Dijkmagazijn.

Met zelf gevonden stenen, schelpen en takjes uit de uiterwaarden kun je een kistje inrichten met een landschap, waarin jouw dino zich wel thuis zal voelen! De Beuningse uiterwaard is een schatkamer voor kinderen. De mooiste stenen en schelpen spoelen aan op het Waalstrand en liggen voor het oprapen. In de meest verborgen hoekjes zijn grillige takken te vinden, oude vogelnestjes of een schedeltje van een muis of konijn. Er is genoeg te vinden om een landschap mee te bouwen, waar je je dino in kunt neerzetten. Het Dijkmagazijn zorgt voor dino’s. Maar je mag natuurlijk ook je eigen dinosaurus meebrengen, zodat je kunt zien of je landschap hem bevalt!

Tip: trek stevig schoeisel aan.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging, Coöperatiefonds van Rabobank Rijk van Nijmegen en Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland.

Dino landschapjes, woensdag 13 juni, 14.00-15.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Maximaal 12 kinderen van 7-12 jaar, deelname

€ 4,50,- (incl. materiaal en consumptie). Wie een dino (max 15 cm hoog) meebrengt, krijgt € 0,50 korting.

(Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

Meer info en reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Zie ook www.facebook.com/dijkmagazijn.

Cookieinstellingen