Reparatie-café viert vijf jarig bestaan

Foto: Stichting Perspectief

Het reparatiecafé Beuningen heeft zijn vijf jarig jubileum gevierd. De vier enthousiaste vrijwilligers, van het eerste uur betrokken bij de organisatie en uitvoering, zijn trots op dit behaalde resultaat. Inmiddels hebben zij in totaal 515 bezoekers geholpen en zijn 335 producten gerepareerd.

Het reparatie-café is DE plek in Beuningen waar inwoners uit de gemeente Beuningen, met hulp en/of onder begeleiding van de deskundige vrijwilligers, defecte apparaten kunnen laten repareren.

Weggooien is immers zonde. Vaak zijn het kleine defecten, die tegen minimale kosten gerepareerd kunnen worden. Hierna kan het apparaat opnieuw nog jaren mee, maar ook niet geheel onbelangrijk, het scheelt kosten en komt ook nog ten goede aan het milieu. Dus heeft u een defect apparaat, gooi het dan niet weg, maar kom dan naar het reparatie-café om het te laten repareren.

Het reparatie café is iedere dinsdagmiddag, met uitzonderingen van feestdagen en vakanties, geopend van 13:30 tot 16:30 uur.

U kunt het reparatiecafé vinden naast de molen en het Molenhuis, Molenstraat 54, 6641 BK Beuningen. Wilt u meer informatie, kijk dan op de website: www.stg-perspectief.nl, bel naar 024-6750939 of stuur een bericht naar [email protected].

Cookieinstellingen