Nieuw bij FitXpress te Beuningen: Jumping Fitness

Leefstijlcentrum FitXpress te Beuningen start in de maand augustus met iets nieuws: trampolinespringen (Jumping Fitness).

Jumping Fitness is een van de nieuwste trainingsmethoden in Nederland. Een low impact/high intensity intervaltraining op de trampoline!

Effectieve calorieverbranding

Tijdens een Jumping Fitness work-out zijn er meer dan 400 spieren aan het werken, veel meer dan bij vergelijkbare duursporten. Jumping Fitness is duidelijk effectiever dan joggen voor het lichaam en het ontlast bovendien de gewrichten.

Efficiënte training

Buik, benen, billen – Jumping Fitness maakt je hele lichaam stevig. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen en helpen rugproblemen te voorkomen.

Perfect tegen stress

Jumping Fitness maakt je gelukkig, want tijdens de work-out komen endorfines vrij! Waarom dat zo is? Omdat Jumping Fitness een intensieve training op energieke muziek biedt en gelijktijdig een geweldige teamgeest creëert.

Geschikt voor iedereen

Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor beginners. Het belangrijkste is dat je plezier wilt hebben! Sprongen en technieken zijn gemakkelijk te leren en garanderen zelfs beginners snelle succeservaringen.

Kijk op https://www.facebook.com/fitxpress.beuningen/ voor meer informatie!

'

Reacties

video
71864
Nieuw bij FitXpress te Beuningen: Jumping Fitness
Leefstijlcentrum FitXpress te Beuningen start in de maand augustus met iets nieuws: trampolinespringen (Jumping Fitness). Jumping
https://beuningen.nieuws.nl/nieuws/20180709/nieuw-bij-fitxpress-te-beuningen-jumping-fitness/
2018-07-09T17:40:18+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/42/2018/07/09173631/jumping-fitness.jpg
Beuningen Nieuws
Nieuws, Sport